Gradonačelnikova poruka suosjećanja Kati Zadro

U povodu 28. obljetnice smrti general – bojnika Blage Zadre danas je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić supruzi Kati i obitelji uputio poruku suosjećanja.

Foto: Jabuka TV

U povodu 28. obljetnice smrti general – bojnika Blage Zadre danas je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić supruzi Kati i obitelji uputio poruku suosjećanja u kojoj stoji:

“U povodu obljetnice pogibije Vašega supruga, heroja Vukovara general-bojnika Blage Zadre želim vam uputiti izraze suosjećanja, zahvalnosti i divljenja.

Znam da je bol koju osjećate neopisiva, ali također znam da su njegovo herojstvo, njegova žrtva i njegovo domoljublje primjer koji svatko u ovoj zemlji treba imati pred očima danas kada u drugim uvjetima, zahvaljujući njemu i svim hrvatskim braniteljima, gradimo slobodnu, suverenu i samostalnu Hrvatsku.

Njegov san o slobodnoj Hrvatskoj mi živimo.

U okviru svojih ovlasti naći ću načina da se glavni grad na pravi način oduži prvom heroju Vukovara i jednom od najvećih heroja Domovinskog rata general-bojniku Blagi Zadru, kao i Vašem sinu Robertu koji je svoj život herojski položio na oltar Domovine.”