Glumci pjevaju i plešu za Jana Torjanca

Glumci u Lisinskom

Autor: Maja Gujinović 12/20/2009 17:47

Jedinstvena kazališno-scenska glazbena poslastica ‘Božić s glumcima u Lisinskom’ održati će se u ponedjeljak, 21. prosinca, ususret ovogodišnjem Božiću i to po drugi puta u Koncertnoj dvorani ‘Vatroslava Lisinskog’. Ove godine sav prihod od koncerta učesnici koncerta darovati će za liječenje i rehabilitaciju mladog Jana Torjanca.

Uz pjesmu, ove će godine na sceni i zaplesati parovi iz ‘Plesa sa zvijezdama’

Uz pratnju Big Band „Go- Go Swing Orchestra“ sastavljenog od 19 eminentnih glazbenika na mikrofonu će jazz standarde, evergreene, božićne pjesme te rock’n’roll klasike zapjevati naši renomirani glumci; Goran Navojec, Vedran Mlikota, Mila Elegović, Filip Šovagović, Anja Šovagović, Igor Mešin, Zrinka Cvitešić, Danko Ljuština, Barbara Rocco, Bojana Gregorić-Vejzović… 

Uz pjesmu ove se godine na sceni prisružuje i ples, pa će na pozornici Lisinskog zaplesati i parovi iz popularnog televizijskog showa ‘Ples sa zvijezdama’.

Sav prihod od ulaznica za liječenje Jana Torjanca

Režiju ovog spektakla potpisuje Krešo Dolenčić, scenografiju Dok za režiju showa brine Krešo Dolenčić, scenografiju Marta Crnobrnja, a producent je Tomislav Kašljević iz tvrtke Haarlem. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 100 kuna na blagajni KD ‘Vatroslava Lisinskog’ i kazališta ‘Gavella’ te putem online prodaje na stranici www.ulaznice.hr.

>>>PROČITAJTE: Kazališta i kolege u pomoć sinu glumačkog para