Futsal Dinamo zaradio je veliko priznanje time što je pozvan na šesto izdanje World Futsal Cupa koji će se od 27. do 30. prosinca 2017. održati u Barceloni. WFC je svjetsko klupsko prvenstvo za mlađe kategorije u futsalu, a osim Futsal Dinama, na turniru će se natjecati nogometni i futsal velikani poput Barcelone, Inter Movistara, Benfice, Santosa i Corinthiansa.
World Futsal Cup je jedno od najprestižnijih natjecanja u svijetu futsala i popraćeno je u velikom broju međunarodnih tiskanih i online medija te će ovo biti odlična prilika za promociju Futsal Dinama, hrvatskog futsala i Hrvatske u svijetu.

Ambasadori natjecanja bit će najveće svjetske futsal zvijezde poput Ricardinha i Miguelina, a predstavnici Futsal Dinama sudjelovat će na velikom seminaru na kojem će predavanja održati renomirani svjetski futsal treneri.

Futsal Dinamo će u narednim tjednima organizirati prigodni turnir i još niz aktivnosti na kojima će prikupljati sredstva za putovanje u Barcelonu. Navijači Futsal Dinama mogu već ove subote (25.11.), na prvenstvenoj utakmici protiv Alumnusa u Kutiji šibica (20:15), donirati novčana sredstva Klubu koja će biti iskorištena za putovanje mladih kategorija u Barcelonu na Svjetsko klupsko prvenstvo.

izvor: www.futsal-dinamo.hr