FOTO: Zagreb s pola snage pobijedio Fyllingen

Kiril Lazarov

Autor:: Tin Jandrašek 2/21/2010 10:54

-.-Jurica Galoic/ PIXSELL-.-Mirza DžombaU susretu osmog kola rukometne Lige prvaka, pred oko 7 tisuća domaćih gledatelja, Zagreb CO pobijedio je Fyllingen 34-23, te su tako upisali šestu pobjedu u skupini C, u kojoj trenutno imaju 12 bodova. Norvežani još traže svoj prvi bod u skupini.

Trener Mirko Bašić: Igrali smo loše

Iako je ova pobjeda bila već skoro upisana, trener Zagreba kao i dio igrača, bili su nezadovoljni načinom na koji su došli do pobjede.

– Unatoč pobjedi nismo zadovoljni jer smo igrali slabije nego protiv Kopenhagena. Dijelom je to zbog Valčićeve ozljede na početku susreta, koja nam je poremetila planove u napadu. Dali smo priliku i mlađim igračima, no oni ju nisu opravdali, stoga smo pred kraj vratili iskusne igrače – nezadovoljan je bio trener Mirko Bašić. Niti Mirza Džomba nije bio baš previše oduševljen.

– Bila je ovo čudna utakmica. Oni su prvaci svoje države, no u sljedeće dvije utakmice bit će puno jači protivnici – oprezan je bio Džomba.

Bašić: Pripremamo se za Ciudad i Hamburg

A sljedeća utakmica na rasporedu je već sljedeće nedjelje, kad u Arenu dolazi europski prvak Ciudad Real.

– Mi se već pripremamo za sljedeće dvije utakmice protiv Ciudada i Hamburga, što se vjerojatno odrazilo i na večerašnju slabiju igru – izjavio je trener Bašić.

Trener Fyllingena Anders Fältnäs čestitao je momčadi Zagreba, te nije djelovao previše razočarano.

– Moja momčad je mlada, neiskusna i to nisu profesionalci. Ako to sve uzmete u obzir onda ova razlika u golovima i nije tako loša. Mi smo tu prije svega da učimo i prikupimo iskustvo za sljedeću sezonu – završio je Fältnäs.

>>> POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA UTAKMICI