FOTO: Paintball i free cuga – to ima samo u Fly!-u

Tekst:: R.I. 5/28/2011 14:27

Ako se još niste ogrebali za neki od adrenalinskih paketa koje su ovaj mjesec dijelili Fly!-evci, u suradnji s Accredom, večeras imate posljednju priliku za učiniti to. Naime, ove je subote posljednja u nizu adrenalinom nabijena H3donija.

-.-Bruno Zlomislić/croevent.net-.-Za one koji ne znaju o čemu je riječ, iako sumnjamo da takvih ima, evo mali podsjetnik. H3donia ostaje H3donia, što znači da je sva cuga besplatna, jedino što morate platiti je upad u klub, a uz tu pogodnost usput možete osvojiti i poklon paket iz bogatog asortimana adrenalinskih ”sportova”. U ponudi je paintball, vožnja buggyima, streličarstvo i mnoge druge primamljive igrice.

No, da vam ne bismo previše sada otkrili, najbolje bi bilo da večeras doletite do Fly!-a i platite 49 kuna za upad, ako ste cura, odnosno 149 kuna ako ste pripadnik jačeg spola i ludo se zabavite.

Kao i proteklih sedam mjeseci ulaznica u klub omogućava vam da sve što popijete nimalo ne utječe na stanje vašeg novčanika jer je apsolutno sve što se nalazi u šanku u potpunosti besplatno.

Pozvali konobara da vam donese pivo jednom ili 25 puta, nije ni bitno jer je i to prvo, kao i ono 25. pivo apsolutno besplatno. Za dobru zabavu, osim prezgodnih hostesa i uslužnih konobara, pobrinut će se Fly!-ev resident dvojac, DJ Damien & Sardi DeeJay, koji će vas svojim izborom mjuze i ove subote ponovo lansirati u središte najotkačenije zabave.

FOTOGRAFIJE SA SINOĆNJEG PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE