FOTO: Izabrali ste deset svojih najšpicera ljeta

Prvo mjesto s 81 glasom

Autor: R.I. 8/5/2012 15:23

Čini se kako Zagrepčanke više padaju na frajere u zanimljivim kratkim hlačama i T-shirtovima, nego na odijela i šminkerske cipele.

-.-Zvonimira Ivanišević-.-Drugo mjesto sa 79 glasovaTako se barem da zaključiti iz broja glasova koje su dobili naši špiceri. Prvo mjesto, sa 81 glasom, osvojio je mladić koji se ne ničime ne ističe iz gomile, ali vas je očito oduševila njegova jednostavnost.

Karirane smeđe bijele kratke hlače i obična crna majica s natpisom očito su bile dovoljne da dobije najviše vaših glasova na Facebooku.

Drugo mjesto, zahvaljujući vašim glasovima, a dobio ih je 79, osvojio je mladić koji je gotovo cijelo vrijeme vodio u utrci.

Njegova plava majica i uže traperice mnoge su ostavile bez daha pa su Facebook kometari uglavnom zvučali ovako: ”ma ovaj je čista desetka”, ”slatkica”, ”ja bih još lajkala da mogu”, ”jedini pravi i slično”.

Treće mjesto sa 67 glasova osvojio je špicer u smeđim hlačama, običnoj bijeloj majici i sivom prsluku.

Kod njega ste nešto manje hvalili fizički izgled, ali zato niste štedjeli komplimente na račun njegova stila. Štoviše, neki su ga usporedili i sa zvijezdom serije Glee.


TKO JE JOŠ IZABRAN MEĐU 10 NAJŠPICERA POGLEDAJTE U FOTOGALERIJI