Duško Čurlić: U krizi srednjih godina sam već 10

Autor: Bojana Križić 1/28/2010 20:01

Pixsell-.--.-Duško ČurlićRođendansko slavlje za TV voditelja Duška Čurlića odvija se najčešće u krugu obitelji. S jedne strane zbog toga što je njegova kći Ela rođena na isti dan, a s druge strane zbog toga što nijedan blagdan za njega nije potpun bez njegove tri princeze: supruge Adele i kćeri Karle i Ele.

Planove za rođendan prestao je, kako kaže, odavno raditi jer više nije u godinama za lude fešte.

– Proslavit ću i s dečkima, no ništa specijalno. Za par dana kad uskladimo rasporede organizirat ćemo nekakvo druženje – kaže nam voditelj. Tada će možda i zaplesati na plesno podiju jer iako mu je supruga plesačica, a on već nekoliko godina za redom vodi show “Ples sa zvijezdama”, ne srami se priznati da ima dvije lijeve noge.

Danas je napunio 42. godine, no na prolaznost vremena ne podsjeća ga brojka njegovih godina, već broj šest, broj godina njegove najmlađe kćeri Ele.

– Ne bojim se starosti, ona je neizbježna. A ni krize srednjih godina jer sam u nju, kao i u pubertet, ušao deset godina prerano – našalio se Duško i dodao kako se ona nije manifestirala kroz kupnju Porschea, već kroz povećanje broja sati koje provodi pred ogledalom.

– Plešem samo u mračnim diskotekama, i to prije fajrunta, kad svi odu – nedavno je izjavio.

Kada se osvrne na svoj život, najponosniji je na svoje kćeri, no ima i stvari koje bi htio promijeniti.

– Takvih se stvari ne volim prisjećati. Naravno da ih ima, 40 godina je puno vremena, a puno vremena znači i puno pogrešnih odluka. Ipak, više se volim orijentirati prema onim dobrim stvarima – kaže Duško.