Dolores gubi nevinost u gostionici u Dragošju

Autor: Bojana Križić 12/22/2009 20:06

-.-Privatna arhiva Marte Buzalić-.-Dolores će zaigrati muškobanjastu sportašicu koja prerušena u muškarca traži ljubavnika

Dolores Lambaša, seksipilna glumica poznata po ljubavnom apetitu prema starijim muškarcima, obogatit će svoj životopis još jedom ulogom u sapunici hrvatske produkcije. Pridružiti će se, naime, ekipi serije Nove TV ‘Najbolje Godine’.

Prije nešto više od godinu dana, 1. prosinca 2008., Nova tv je prekinula emitiranje sapunice ‘Zakon ljubavi’ u kojoj je Doly igrala glavnu ulogu, a sada joj daju i jedu od uloga u ‘Najboljim godinama’, seriji dobre gledanosti.

Tu će Dolores zaigrati lik vrhunske sportašice Vanje Brezjak koja pada na doping testu i od srama i medija skriva se u selu Dragošje. No to nije sve, kako bi bila što sigunija od bliceva sedme sile, Dolores postaje trasvestit. No kako je njezin lik zapravo muškarac zarobljen u tijelu žene koji traži svoj identitet, to mu dobro ide.

U konstantnom trudu za pripadanjem zajednici, Dolores pomaže Saška (Mirta Zečević) koja ju uči osnovama ženskog ponašanja i ponuka ju da napokon ostvari intiman odnos s pripadnikom suprotnog spola. Dolores za taj čin pronalazi lokalnu gostionicu kao savršeno mjesto za potragu za muškarcem s kojime ć izgubiti nevinost.