Celjak iz Zagreba u Sampdoriju za 500.000 eura

Vedran Celjak s Vincenzom Cavaliereom

Autor: 1/29/2011 18:03

Desni bek Zagreba Vedran Celjak (19) prešao je u Sampdoriju za pola milijuna eura. Obavijest o prelasku mladog Zabočanina objavio je klub iz Kranjčevićeve na službenim stranicama. No Pjesnici nisu naveli detalje ugovora. Neslužbeno se govori da je riječ o pola milijuna eura te da bi Zagrebu trebalo pripasti još 10 posto od budućeg transfera iz Sampdorije

Celjak je potpisao ugovor s genovskim prvoligašem na četiri i pol godine te je dobio dres s brojem dva.

-.-www.nkzagreb.hr-.-Vedran Celjak u dresu Sampdorije– Činjenica da odlazim izravno u klub Serie A s 19 godina je velika čast, ali i obveza. Pred sobom imam izazov dokazati da ovaj transfer nije bio slučajnost i da s pravom odlazim igrati u jednu od najjačih nogometnih liga svijeta, Došao sam u klub koji je svoj jedini naslov prvaka osvojio 1991., godine koje sam ja rođen, i to mora biti neki znak – rekao je Celjak za službenu stranicu NK Zagreba.

Sampdorija u borbi za Ligu prvaka

Direktor kluba Vincenzo Cavaliere je kazao kako su oduševljeni Zagrebovom nogometnom akademijom.

– Talijanski klubovi fascinirani su nogometnim centrom Zagrebello i načinom rada u našem klubu i potpis Celjaka samo je još jedna potvrda svega što je predsjednik Medić u posljednjim godinama poduzimao na tom planu. Celjakov transfer je samo najava novih izazova koji su pred nama – kazao je Cavaliere.