Budite nestašni u Saloonovom ružičastom svijetu

Lollypop Pink Wonderland

Autor:: R.I. 2/4/2011 12:26

Već vam je pun kufer svakodnevnih problema i lagano ste se zaželjeli bezbrižnih dana djetinstva!? Pa, slobodno započnite s pakiranjem jer upravo ovog petka, prostorno-vremenski stroj u Saloonu vodi vas na čarobno, ružičasto putovanje baš tamo: u bezbrižni,otkvačeni SA…LOON -.-Saloon-.-Lollypop Pink WonderlandPINK LOLLYPOP WONDERLAND!

Budite nestašni u ružičastom svijetu

I baš kada biste pomislili da ćemo za vas pripremiti dječju predstavu, vruće pinky hostese uvjerit će vas kako ovog petka i neće baš sve biti tako nevino i dječje!

 U ružičastom svijetu ovog petka slobodno budite nestašni i uživajte u slatkom lollypop zadovoljstvu uz sexy hostese.

Nakon što ste prošlog vikenda uživali u tropskom Hula-Hula ambijentu, ni ovog puta nećemo dati da vam zagrebačko sivilo i magla pokvare raspoloženje.

Program počinje u 23:00 sata, a cijena ulaznice je 30 kn.

Na vama je samo da sa sebe zbacite tamnu i tmurnu zimsku odjeću, uskočite u nešto pinky, kratko i prozračno…i, za idući tjedan naručite se kod zubara-jer kad jednom uđete u SALOON PINK LOLLYPOP WONDERLAND, zauvijek ćete postati ovisnici o slatkom!

 

*Saloon club zadržava pravo vizualne i dobne selekcije na ulazu.

*Garaža sa 400 parkirnih mjesta nalazi se samo nekoliko metara od ulaza u klub, a unutar kluba nalazi se i osiguran prostor za pušenje.