Boysi zbog krvavog derbija otkazali obljetnicu

Autor:: Tin Jandrašek 5/7/2010 14:01

-.-Igor Kralj/ PIXSELL-.-Danijel Hrnjak, predsjednik Udruge navijača DinamaO razlozima zbog kojeg su Bad Blue Boysi ovog tjedna službeno otkazali obilježavanje 20-te obljetnice neodigrane utakmice između Dinama i Crvene Zvezde, razgovarali smo s predsjednikom Udruge navijača Dinama Danijelom Hrnjakom kojeg smo prvo upitali za stanje prostrijeljenog navijača Marija Galića.

Hrnjak: Galić je bolje nego jučer

– Prema posljednjim informacijama koje sam dobio, stanje mu se stabiliziralo i bolje je nego jučer – započeo je Hrnjak za portal Zagrebancija.com, te potvrdio kako je upravo Galićevo ranjavanje jedan od razloga otkazivanja proslave obljetnice.

– Proslava je otkazana do daljnjeg. Ne znamo točno novi datum. Ne možemo svirati i igrati nogomet dok dečko leži u bolnici – rekao je predsjednik Udruge Danijel Hrnjak, napominjući kako su tenzije između MUP-a i Boysa još prisutne pa strahuju od ponovnog bliskog susreta s Plavcima.

Boysi prikupljaju novčanu pomoć za Galića

Inače, Boysi su pokrenuli akciju za prikupljanja novčane pomoći ozlijeđenom Galiću koji nema riješeno zdravstveno osiguranje, tako da će sav iznos iskoristiti za pokrivanje troškova liječenja i dana provedenih u bolnici.

Broj žiro računa na koji možete uplatiti donacije je: 71400-3-20-117-05339-0

Također, iz Udruge navijača Dinama pozivaju sve građane koji imaju svjedočanstva s utakmice, da ih upute predsjedniku Gradske skupštine Borisu Špremu na e-mail adresu boris.sprem@zagreb.hr