Bezobrazna Nives prenoćila u policijskoj postaji

11/27/2009 12:46

Starleta Nives Drpić pred policajcima se ne izvlači na lijepe oči, kao što je to nedavno učinila Nikolina Pišek. Totalno suprotno, ona ih izvrijeđa, pokazuje im grudi, viče pa tako zaradi pPixsell-.--.-Policijska postaja `Villa Palma` u Dubrovnikurijavu za kršenje javnoga reda i mira.

Policija je zaustavila automobil Nivesine najbolje prijateljice Nataše Kos u prilazu Gjure Deželića i pokušala legitimirati vidno alkoholizirane djevojke, na što se Nives jako razljutila upitavši ih kako se uopće usude pitati je tko je ona. Vikala je, bila bahata i policajcima pokazivala grudi, na nakon nekoliko upozorenja smirila se i sjela u auto iz kojega više nije htjela izići.

Policajci su je, stoga, morali izvlačiti iz automobila kako bi je odvezli u policijsku postaju na legitimaciju. U postaji je Nives odbila alkotest, što je prema zakonu priznanje da je netko pio i kažnjava se novčanom kaznom od 5000 do 15 000 kuna.

Sama se starleta o problemu nije očitovala, no od njene menadžerice Jovane Zoranović saznajemo:

– Hrvatska policija privela je u noći sa srijede na četvrtak, 25. na 26. studenog, nakon što je popularna Nives sudjelovala u jednom prometnom incidentu. Gospođa Nives Celzijus noć je provela u pritvoru iz kog je puštena u četvrtak poslijepodne. Ona će se o ovom incidentu svjetskoj javnosti i obožavateljima obratiti u narednih 48 sati putem svoje službene internetske stranice.