Bandić u šopingu: Iz zlatarne u ljekarnu

Autor:: M. M. 12/28/2009 21:01

-.-Davor Puklavec/PIXSELL-.-Predsjednički kandidat Milan Bandić danas je u vidljivo dobrom raspoloženju prošetao zagrebačkim centrom u društvu javnosti nepoznatog prijatelja.

Bandić se tako uputio u ljekarnu na Trgu bana Jelačića, kao i brojni građani koji su u potrazi za određenim ljekarijama.

Je li Bandiću uslijed naporne kampanje samo uzmanjkalo vitamina, ili je riječ o nekim ozbiljnijim medikamentima koje eventualno konzumira, zasad nije poznato.

No, iz ljekarne je izašao s vrećicom punom ljekova.

-.-Davor Puklavec/PIXSELL-.-Prije apoteke Milan Bandić je sa širokim osmjehom na licu posjetio i zlatarnu JP u ulici Pod zidom, što je možda i daleko zanimljivije. No, komad nakita koji je privukao pažnju zagrebačkog gradonačelnika još je uvijek pod velom tajne.

No, ovo je vjerojatno za Milana Bandića bio uobičajeni pothvat, budući da je gospođa Bandić u nedavnom televizijskom intervjuu priznala kako sama ne voli obavljati kupovinu, dok njen suprug u tome upravo uživa, tako da nije posve nevjerojatno da se uslijed napornih dana odlučio počastiti jednom od omiljenih razbibriga – šopingiranjem.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU MILANA BANDIĆA KAKO OBILAZI LJEKARNU I ZLATARNU