Akti gradonačelnika bez novinarskih pitanja, Bandić poručio: “Žao mi je što vas ne zanimaju važne teme!”

Prijenos 39. sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba možete pratiti 2. veljače s početkom u 9.00 sati, uživo u programu Otvorene televizije.

FOTO: OTV

Na dnevnom redu sutrašnje sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba naći će se ukupno 49 točaka. Unatoč tome što je većina njih vezana za pomoć građanima stradalima u potresu, novinarskih pitanja za gradonačelnika Milana Bandića na njegovim Aktima – nije bilo.

“Žao mi je što nemate pitanja za tako važne teme, već vas zanimaju moji komentari o predstojećim izborima i kandidatima za gradonačelnika Grada Zagreba. To nikada nisam i neću komentirati”, poručio je vidno ljutit Milan Bandić.

Među prvim točkama dnevnog reda naći će se prijedlozi odluka, kako gradonačelnika tako i gradskih zastupnika, a koji se tiču potresa. Između ostalog, raspravljat će se i o mjerama za ublažavanje posljedica na poslovanje ugostitelja i obrtnika na području Grada Zagreba uzrokovanih epidemijom koronavirusa, o moratoriju na prodaju nekretnina u vlasništvu Grada Zagreba (Paromlin, Gredelj, Zagrepčanka), ali i vraćanju cijena naknade za održavanje groblja i osnovnih usluga ukopa i kremiranja na cijene prije poskupljenja u rujnu 2019. godine.