AK Siget obilježio 38 godina postojanja

Autor: Matea Knezović FOTO: PrtScr JabukaTV 11/3/2016 14:50

Autoklub Siget najuspješniji je autoklub u Republici Hrvatskoj s preko 33 tisuće članova i 100 000 zadovoljnih korisnika usluga. Rezultati su to prikazani na Svečanoj skupštini kojom je obilježen i 38. obljetnica Autokluba Siget. 

– Autoklub Siget smo 2004. godine zatekli u katastrofalnom stanju. Klub je tada poslovao sa 12 milijuna kuna minusa. Bili smo na rubu bankrota i to je činjenica. Uspjeli smo prolongirati otplatu dugova i kredita, vratili smo sve dugove. Reprogramom smo uspjeli stati na noge i vratiti se, sada smo u plusu 15 milijuna kuna – ponosno je istaknuo Damir Škaro, predsjednik AK Siget. 

– Čuli ste da svi klubovi imaju po par tisuća članova, najbolji među njima ima 10 000 a mi imamo 33 000 članova. Rušimo sve rekorde i to su povijesni rekordi, jer nije lako imati 33 000 članova na nivou godine i postići da se ta članstva obnavljaju svake godine.  Našim programima, ljubaznošću, uslugama mi konkuriramo i zato smo u samom vrhu – dodao je Damir Škaro. 

Među uzvanicima Svečane skupštine našli su su gosti iz društvenog, sportskog i kulturnog života Grada Zagreba, kao i dugogodišnji vjerni partneri i suradnici Autokluba Siget.