A. Stupar: Muha mi je uletjela za vrijeme emisije

Tekst:: B.T. 7/29/2010 18:36

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Voditeljica je otkrila da ima fobiju od visine i zmijaAntonija Stupar Jurkin često je izjavljivala kako svoj privatni život želi sakriti od očiju javnosti. No, lijepa voditeljica je na chatu net.hr-a ipak otkrila poneku sitnicu o sebi. Tako su svi posjetitelji virtualne sobe za razgovor mogli saznati da Antonija ponovno pušta kosu te da smatra da je vesela i opuštena.

Voditeljica je također kazala kako je u jako dobrim odnosima s kolegama s RTL-a Editom Misirić, Antonijom Mandić, Renatom Sopek i Tatjanom Jurić, a naglasila je kako joj je najzgodniji voditelj Tomislav Jelinčić.

Osim toga, Antonija je izjavila da su njene jagodice priodne te da ima fobiju od visine i zmija. Voditeljica je otkrila da je imala neugodnih situacija tijekom snimanja emisije te da joj je prošli tjedan za vrijeme prijenosa uživo muha sjedila na ruci.

Podjsetimo, Antonija Stupar Jurkin nedavno je javnosti otkrila da ona i suprug Ian Jurkin nakon dvije godine braka očekuju dijete. Voditeljica je trudna već nekoliko mjeseci.