Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić trčali Jarunom

Autor: Valentina Jarnjak 5/14/2012 11:48

Jezero Jarun u subotu je bilo poprište događaja, pa tako nije ni čudno što se na svakom koraku mogla sresti osoba iz hrvatskog javnog života. Dok su neki opušteno sjedili i uživali u sunčanom danu, drugi su lijepo vrijeme iskoristili za humanitarne akcije.

– Odazovemo se humanitarnim akcijama kad god imamo vremena za to. Divno je pomoći djeci na ovakav način, ali i provjeriti jesmo li u formi – rekao je Hrvoje Rupčić kojeg smo susreli u društvu Zrinke Cvitešić upravo kad su završavi zadnji kilometar Utrke za građane.

Teško je bilo saznati tko je u cilj stigao prvi, ali s obzirom da se radilo o utrci humanitarnog karaktera, bitno je naglasiti da je zaista važno sudjelovati a ne pobijediti. Poznata glumica i naš proslavljeni pjevač ipak nisu imali namjeru trčati utrku dugu 6 kilometara.

– Mi smo se zapravo prijavili za najlakšu disciplinu za odrsle, štafetu, ali kako nitko nije znao kada počinje i odakle, završili smo na utrci za građane – rekla je Cvitešić dodajući kako nisu bili sigurni da će uspojeti toliko otrčati ali su ipak ponosni na sebe jer su stigli do cilja.

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić poznati su da vode aktivan život i da vole prirodu, pa smo ih naravno upitali što preporučuju za posjetiti ili kuda otići ovaj vikend.

– Samo otiđite iz grada, nije uopćebitno kuda – bila je jasna Zrinka Cvitešić, na što se nadovezao Hrvoje Rupčić i savjetovao svima da odu do Sljeme, i to preko Zagorja,jer doživljaj je neopisivo lijep.

Volite li prirodu prihvatite jedan od savjeta naše poznate glumice i poznatog pjevača, i uputite se u istraživanje prirode, izvan grada, ili u gradu, jer i Zagreb je prepun neistraženih prirodnih bogatstava.