Zrinjevac:Ivana Kindl zatvara Zagrebački vremeplov

Ivana Kindl

Autor:: T.M./TZGZ 8/12/2010 17:21

Zagrebački vremeplov nastavlja sa svojim zabavnim programom vraćanja u prošlost s poznatim zagrebačkim likovima i glazbom 60-ih ili 70-ih godina.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Najljepše pjesme o Zagrebu pjevat će ´Zagrebački purgeri` u subotu 14. kolovoza. ´Triola Retro band` vratit će sve one koji se nađu na Zrinjevcu u 60-e i 70-e godine uz tadašnju popularnu glazbu u subotu 21. kolovoza.

Looney Tunes Orchestra nastupaju 28. kolovoza sa svojom vječnom glazbom. Klasiku i zabavnu glazbu ali u tamburaškoj obradi donose Zagrebački tamburaši ´Tamburaški Big Band` koji nastupaju 4. rujna. Svi ljubitelji rocka neće ostati zakinuti ovim programom jer 11. rujna nastupaju ´Walter Neugebauer&grupa Cadillac`.

The Swingers&Robert Mareković svirat će glazbu za ples uz stare i svima dobro poznate hitove 18. rujna. Za kraj ove sezone Zagrebačkog vremeplova nastupaju Ivana Kindl, Luka Uđbinaci Jazzsperiense uz ritam jazza, swinga i slow rocka u subotu 25. rujna. Slijedeći sastanak i početak nove sezone TZGZ najavljuje za 16. travnja 2011. godine.