ZET: Linije 206 i 223 mijenjaju trasu zbog radova

Autobusi linije 223 neće koristiti stajalište u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu u Dankovečkoj ulici

Zbog radova u Grižanskoj ulici, na dijelu od Avenije Dubrava do Ulice Križnog puta, od ponedjeljka, 27. svibnja u 8 sati do završetka radova koji se očekuju za dva mjeseca, autobusi linija 206 (Dubrava – Miroševec) i 223 (Dubrava – Trnovčica – Dubec) će prometovati djelomično izmijenjenim trasama:

Linija 206:

Terminal Dubrava – redovnom trasom do raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice – Ljubijska ulica – Ulica Rudolfa Kolaka – Aleja Tišine i dalje redovnom trasom do Miroševca.

U povratku iz Miroševca prema Dubravi autobus će voziti trasom:
Miroševec – redovnom trasom do raskrižja Aleje Tišine i Ulice Rudolfa Kolaka – Ulica Rudolfa Kolaka – Ljubijska ulica – Avenija Dubrava i dalje uobičajenom trasom do Terminala Dubrava.

Autobusi linije 206 neće se zaustavljati na stajalištima u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici Rudolfa Kolaka i Ljubijskoj ulici.

Linija 223:

Iz terminala Dubrava u smjeru Dupca, autobusi linije 223 prometovat će redovnom trasom, a u povratku prema Dubravi vozit će trasom:
Dubec – redovnom trasom do raskrižja Koledinečke i Dankovečke ulice – Dankovečka ulica – Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava.

Autobusi linije 223 neće koristiti stajalište u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu u Dankovečkoj ulici.