Željko Joksimović vraća se u Arenu!

Željko Joksimović u zagrebačkoj Areni nastupit će 15. veljače. 2019. godine, tri godine nakon što je posljednji put rasprodao najveću hrvatsku dvoranu

Foto: Press materijal

Beogradski pjevač, jedna od najvećih zvijezda u regiji i miljenik žena – Željko Joksimović, nakon tri godine ponovno dolazi u zagrebačku Arenu, a spektakularan koncert u
organizaciji Star produkcije održat će se 15. veljače, 2019. godine.

Ovo mu neće biti prvi koncert u našoj najvećoj dvorani, no sudeći prema dosadašnjim koncertima Željko će i ovaj put napraviti glazbeni spektakl. Joksimović je do sada objavio šest albuma i osim što izvanredno pjeva, svira više od deset instrumenata te također potpisuje glazbu za filmove i televiziju. Osim publike u regiji jednako ga voli i ona europska i to još od 2004. godine kada je Joksimović nastupio na Eurosongu s pjesmom Lane moje i osvojio drugo mjesto.

– Moj odnos s hrvatskom publikom je divan. Volim ondje nastupati jer Hrvati vole
moju glazbu i zaista se kod vas dobro osjećam. Super je osjećaj pjevati pred više od deset tisuća ljudi. Zato pozivam sve da mi se pridruže u Areni jer bit će to nezaboravna večer – najavio je Joksimović.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim www.eventim.hr već od 109 kuna. Za VIP salon potrebno je izdvojiti 500 kuna, a za VIP ložu 800 kuna.