Zelinski bikeri i ove godine pripremili veselicu

Autor:: Vesna Milkić 5/13/2010 11:50

Zadnji vikend u svibnju u Svetom Ivanu Zelini već je tradicionalno rezerviran za susrete motorista. Tako će se i ove godine na prostoru Sportsko rekreacionog centra Bazeni Zelina 28. i 29. svibnja održati 9. Ožujsko Moto-susret Zelina ’10.

Da bi sve funkcioniralo prema planu, zelinski ‘bikeri’ na vrijeme su počeli s organizacijom susreta i ništa ne žele prepustiti slučaju. Kako nam je u kraćem razgovoru rekao Rus, predsjednik Moto i off road kluba Zelina, napravljen je plan i program događanja, dogovoreni su nastupi mnogih grupa, tiskani su promotivni leci i ide se u završne pripreme kako bi se spremno dočekao velik broj motorista iz cijele Hrvatske, od Međimurja, Zagorja, Slavonije, Istre i posebno Dalmacije, tako i iz susjednih zemalja, najviše iz Srbije i iz BiH.

Službeni početak susreta predviđen je za 28. svibnja u 12 sati, da bi se već oko 14 sati mogao kušati prvi rez vola s ražnja. Glazbeni dio programa započinje oko 20 sati nastupom Crossroads-a, slijede Big rock i Problem child, a naravno, tu su i nezaobilazne plesačice.

Nakon defilea nezaobilazne moto igre

U subotu slijedi okupljanje motorista u 14,30 sati te defile do Sesveta, gdje će u kafiću San Antonio biti počašćeni besplatnim grahom i pićem, a na povratku prema Zelini slijedi zaustavljanje i okrepa u Donjoj Zelini, u kafiću Relax pub.

Povratak motorizirane kolone u Zelinu očekuje se oko 18 sati.

Slijede razne moto igre, a kao poseban gost posjetiteljima će se predstaviti svojom akrobatskom vožnjom svim motoristima poznati Paky.

Od 20 sati ponovo započinje glazbeni dio programa uz Bijelo dugme tribute i neke goste iznenađenja, o čemu ćemo čitatelje pravodobno izvijestiti.

Još samo napomena: isplati se doći u Zelinu krajem svibnja!