Završni tjedan klasike i jazza na Cvjetnom trgu

ulični svirači

Autor: G.B. 12/17/2014 18:06

I ovoga tjedna moći ćete se zabavljati uz vrhunske glazbene programe projekta Klasika i jazz na Cvjetnom kojeg organizira Hrvatska glazbena mladež u suradnji s Koncertnom direkcijom, Turističkom zajednicom grada Zagreba i Gradskim uredom za kulturu. Program počinje u petak jazz ritmovima jer će se u 18.30 sati održati promocija novog nosača zvuka muzičara Borne Šercara ”Jazziana Croatica big band”, a od 19.30 sati nastupa Joe Pandur trio.

Subota, završni dan ovog zanimljivog projekta prilagođena je svim uzrastima. S programom će se započeti u 12 sati, kada u čarobnu kuglu na Cvjetnom dolazi Story Telling Labaratorij zabave – studio za igru, zabavu i smijeh namijenjen za one najmlađe. Od 13 sati djecu i mlade zabavljati će članovi Udruge Musicus.

U popodnevnim satima nastupit će Col Legno, novoosnovani ansambl studenata Muzičke akademije u Zagrebu, a orkestar im se sastoji od gudačkih instrumenata te udaraljki.

Vrhunac subotnje večeri bit će Svečani bal pod zvjezdanim nebom Cvjetnog trga od 18.30 sati koji će voditi Mila Elegović, a poneki plesni trik pokazat će vam poznati baletan Dinko Bogdanić.

Svi koji ste ljubitelji plesa i glazbe dođite na zagrebačku špicu, zabava je zagarantirana.