Završna obraćanja Tomaševića i Škore- u nedjelju odluka!

Kandidati za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro su uoči drugog kruga izbora i izborne šutnje održali svoja završna obraćanja.

-Borimo se za zeleniji Zagreb, učinkovitiji Zagreb i transparentniji Zagreb. U nedjelju su povijesni izbori, jer će nakon 20 godina Zagreb dobiti novog gradonačelnika i pozivamo sve građane da izađu na izbore- izjavio je Tomašević.

škoro– Ovu je kampanju obilježila riječ huškanje. Tko je huškač? Huškanje znači poticati na pobunu i sukobe, huškati se može na rat i na tučnjavu. Jedino što se događalo kad je ova kampanja u pitanju s moje strane je inzistiranje na istini. Istina je da je gospodin Tomašević i platforma Možemo! iznikla iz situacije u kojoj su se okrenule stotine milijuna kuna – izjavio je Miroslav Škoro.

-U nedjelju moramo obraniti svoju zemlju, svoj Grad Zagreb, svoj stil života, svoju tradiciju. Izađite na izbore i pokažite da nas još ima, nas koji nismo korumpirani, nas koji nismo dio klijentelističke hobotnice, nas koji mislimo drugačije – zaključio je Škoro.

Birače je na izbore pozvao i Tomislav Tomašević.

-U nedjelju je potrebno reći glasno ne kampanji koju je vodio moj protukandidat, kampanji huškanja, mržnje, straha, dezinformiranja i kampanji u kojoj se demonizira političke suparnike. Pozivamo građane da glasaju za budućnost, a ne za prošlost i da glasaju za prave promjene- poručio je Tomašević.tomasevic

Izbori su u nedjelju 30. svibnja, a izborna šutnja nastupa večeras u ponoć.