Zagrebački vatrogasci krenuli prema Dalmaciji; spremaju se i Bad Blue Boysi

25 vatrogasaca Vatrogasne zajednice grada Zagreba uputilo se poslijepodne u ispomoć kolegama u Dalmaciji. DVD Šestine sudjeluje sa jednim vozačem i vozilom MB Unimog

Požari u Dalmaciji šire se nezaustavljivom brzinom. Vatrogasci su na terenu od četrdesetak minuta nakon ponoći kada je buknulo u mjestu Tugare. Požar se u jutarnjim satima proširio na Sitno Gornje i Donje te popodne na Žrnovnicu, Jesenice i Podstranu. Sada je nadomak Splita nad kojim je gusti dim. Građani su upozoreni da zatvaraju prozore i vrata kuća i stanova, da ne izlaze van ako nije nužno te da uključe klima-uređaj u prostoriji u u kojoj borave. Ako već moraju izaći, nos i usta obvezno trebaju prekriti maskom ili laganom pamučnom tkaninom.

U pomoć Dalmaciji krenuli su i zagrebački vatrogasci. 25 vatrogasaca Vatrogasne zajednice grada Zagreba uputilo se poslijepodne u ispomoć kolegama u Dalmaciji. DVD Šestine sudjeluje sa jednim vozačem i vozilom MB Unimog.

[IZVANREDNA DISLOKACIJA]U tijeku je prijevoz 25 vatrogasaca VZGZ u ispomoć kolegama u Dalmaciji. DVD Šestine sudjeluje sa jednim vozačem i vozilom MB Unimog. Vatru gasi, brata spasi.

Objavljuje DVD Šestine u Ponedjeljak, 17. srpnja 2017.

Putem društvenih mreža mobilizirani su i Bad Blue Boysi. Samoinicijativno su se krenuli dogovarati da krenu put Dalmacije u večernjim satima.