Zagrebačka županija se projektom Energetska obnova zgrade Srednje škole Vrbovec natječe u finalu za titulu Najbolji županijski EU projekt

Projekt Zagrebačke županije Energetska obnova zgrade Srednje škole Vrbovec natječe se u finalu za titulu Najbolji županijski EU projekt u konkurenciji sa još 37 projekata.

Projektom Energetska obnova zgrade Srednje škole Vrbovec Zagrebačka županija ušla je u finale u kategoriji Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, a građani sada mogu dati i svoj glas preko platforme.

Radi se naime o projektu kojim je škola energetski obnovljena kombinacijom građevinskih, strojarskih i elektrotehničkih radova, čime su ostvareni uvjeti za osjetne uštede u potrošnji energije za grijanje, hlađenje i rasvjetu, dok je ugradnjom dizalice topline zrak-voda omogućeno korištenje obnovljivih izvora energije.

Podršku ovom županijskom projektu možete dati do 17. listopada 2022. godine, a proglašenje pobjednika i dodjela nagrada bit će organizirana 25. listopada u Gradu Zagrebu.