U Zagreb stigla Pegla.hr – novi servis koji će vam olakšati svakodnevicu

Servis stoji na raspolaganju od 0-24h, a namijenjen je svima koji su u nedostatku vremena, studentima ili onima koji jednostavno ne znaju i ne žele peglati

Foto: Press materijal / Pegla.hr

U Zagrebu je otvoren novi servis za peglanje odjeće – Pegla.hr. Zbog ubrzanog načina života i nedostatka vremena, danas je rijetkost stizati obavljati kućanske poslove uz stalan posao, podizati i odgajati djecu, brinuti se za roditelje, održavati prijateljstva i slično.

Peglanje je oduvijek bio mrzak posao svakome, stoga Pegla.hr nudi usluge peglanja na području grada Zagreba kroz različite pakete peglanja, od 8 kg pa čak do 100 kg. Sva odjeća je dobrodošla, uz stolnjake, posteljine i košulje, a podizanje i dostava ispeglane odjeće uključena je u cijenu paketa. Servis stoji na raspolaganju od 0-24h, a namijenjen je svima koji su u nedostatku vremena, studentima ili onima koji jednostavno ne znaju i ne žele peglati.

Ovaj servis je dostupan putem web stranice www.pegla.hr, na emailu pegla@pegla.hr, putem Facebook i Instagram profila Pegla.hr te na broj telefona napisan na istim profilima.