Zagreb: Protivnik nam imponira, ali sve je moguće

Krunoslav Simon

Autor:: Tin Jandrašek 7/8/2010 19:01

Košarkaši Zagreba izvukli su ždrijebom španjolsku Gran Canariju za protivnika u kvalifikacijama Eurokupa. U slučaju poraza, Mravi će ponovo sudjelovati u EuroChallenge kupu.

Kvalifikacije su na rasporedu 29. rujna i 6. listopada. Prva utakmica igra se u Zagrebu, a uzvratna na Kanarima.

Gran Canaria: Španjolac, Hrvat i gomila Amera

Gran Canaria je atipična španjolska momčad. U protekloj sezoni za momčad sa španjolskog otoka blizu zapadne afričke obale nastupao je tek jedan jedini Španjolac, a među gomilom Amerikanaca našao se i iskusni 36-godišnji naturalizirani Hrvat, Marcus Norris, koji je igrao za brodsku Svjetlost prije desetak godina, prenosi službena Zagrebova stranica, za koju je nakon ždrijeba progovorio i trener Mrava Denis Bajramović.

Bajramović: Očekuje nas težak zadatak, ali nema predaje

-.-Goran Jakus/ PIXSELL-.-Denis Bajramović– Nama imponira što smo za suparnika dobili momčad iz najjače lige u Europi. Očekuje nas sigurno težak zadatak, ali nećemo se unaprijed predati. Cilj nam je plasman u Eurokup, u dvije utakmice ništa nije nemoguće i dat ćemo sve od sebe da sezonu otvorimo ukupnom pobjedom – rekao je strateg Zagreba, te dodao kako je još pred njim kompletiranje momčadi, te pojačavanje okosnice Simon – Žorić – Mulaomerović.

– Dodatno ćemo pojačati sastav i vjerujem, do konca rujna biti spremni za utakmice sa Gran Canarijom – dodao je Denis Bajramović.