ZABLISTAJTE OVOG PROLJEĆA: Studio za uljepšavanje MarTina vole mnoga poznata lica

Kozmetičarka i vizažistica Martina Šimić prije nešto više od godinu dana ostvarila je svoj dugogodišnji san otvorivši mali raj za žene- Salon za uljepšavanje MarTina. Salon, koji se smjestio na adresi Kninski trg 17 u zagrebačkom naselju Vrbik, nudi tretmane lica i tijela, nakon koji ćete odisati samouvjerenošću. Mlada vlasnica salona u njemu radi sama, te kaže kako ju, osim toga, od ostalih salona ističu i pristupačne cijene.

– Klijentice kada dođu na tretman u salonu se nalaze samo sa mnom. Zbog toga se osjećaju opušteno, popiju kavu, nemaju osjećaj kao da su u salonu, već s prijateljicom na kavi. Mogu u potpunosti uživati u tretmanu, nema buke i gužve- nadodaje mlada kozmetičarka i vizažistica.

Salon MarTina uz mnogobrojne redovite klijentice često posjećuju i razne domaće zvijezde. Anđelka Prpić kod Martine dolazi na uređenje noktiju, dok njega kolegica Olga Pakalović često dolazi na šminkanje. Poznate stilistice Barbara Repe i Nikolina Poropat također su prepoznale kvalitetu usluga uljepšavanja u ovom salonu.

Martina je posebno ponosna što se glazbena diva Zdenka Kovačiček prepustila u njene ruke za dodjelu Večernjakove ruže. Osim što je blistala posebnim sjajem tu večer Zdenka Kovačiček je i osvojila nagradu u kategoriji glazbenik godine.

Salon za uljepšavanje MarTina u proljetnim mjesecima nudi 30% popusta na usluge šminkanje za krizmanice i maturantice. I dok se u današnje vrijeme teško može reći da se samo jednom udaje, maturalna večer je ipak samo jedna, pa bi šteta bilo propustiti ovako dobru priliku.

Prepustite se u Martinine ruke i nećete požaliti!