Za željne dobre hrane i glazbe – pravac Bundek

Festival "Chill & Grill" i ovoga se puta održava na Bundeku, a organizatori se nadaju kako će nadmašiti prošlogodišnju brojku od 40.000 posjetitelja

Drugu godinu zaredom, parkom Bundek šire se mirisi ukusne, domaće hrane, ali zvukovi dobre glazbe. Započeo je još jedan Festival “Chill & Grill”.

– Ovo je prilika da zdravu domaću hranu bude besplatno probate iz ruku najboljih chefova, a da djeca koja vole kuhati uče od njih. Ovo je jedna hvalevrijedna manifestacija zato što ona pokazuje ne samo kvalitetno pripremljenu hranu, već i kvalitetnu sirovinu, a to je naša domaća i proizvodnja i domaći proizvođači. Mislim da trebamo ustrajati na promidžbi te kvalitete – izjavila je Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša.

Pedeset sati programa više je nego dovoljno da svatko pronađe nešto po svom izboru. Od onih najmlađih pa do nešto starijih, a organizatori se nadaju kako će ovoga puta nadmašiti prošlogodišnju brojku od 40.000 posjetitelja.

– Ove godine smo na duplo većem prostoru. Zaista bogat program u svakom smislu, glazbeni i gastronomski. Ovdje su zagrebački restorani koji imaju svoje kućice, nezavisne pivovare koje će nuditi svoju craft pivu, imamo program za djecu, čak i lunapark. Zaista, za jedan obiteljski izlet savršena destinacija – dodao je organizator Boris Trupčević.

Festival “Chill & Grill” traje pet dana, a ne sumnjamo da će manifestacija ponovo privući znatan broj posjetitelja.