Vlahov mi može pomrsiti račune, Nere se ne bojim

Zijad Gračić i Tihana Devčić u Plesu sa zvijezdama

Autor:: Vika Mucko 11/12/2010 10:06

Nakon ispadanja Hrvoja Rupčića u subotnjoj emisiji showa Plesa sa zvijezdama, parovi se i dalje pripremaju za nastup u drugoj emisiji ove subote. Jedan od natjecatelja, poznati glumac Zijad Gračić priprema svoj nastup sa partnericom Tihanom Devčić, pa nam je otkrio koji ples sprema, kako teku pripreme za subotnju epizodu i kako se slaže sa kolegama u backstageu.

-U subotu ću plesati tango. To je ples koji jako volim i osjećam se kao da sam upravo iz tog doba kada je tango bio vrlo popularan. Pripreme za subotu su temeljite, naporne i nizinski i visinski. Cijelo vrijeme moram biti spušten u koljenima što je vrlo naporno – rekao nam je poznati glumac i natjecatelj showa “Ples sa zvijezdama”.

-.-HRT-.-Ono što se događa u backstageu, gledatelji ne mogu vidjeti, ali nam je glumac Gračić otkrio kako se svi i iza kulisa jako dobro slažu.

-Mi smo na plesnom podiju neprijatelji, ali smo u backstageu veliki prijatelji – izjavio je Gračić.

”Veću konkurenciju od sebe ne vidim”

Najvećom konkurencijom glumac smatra Petra Vlahova, a Nere Stipičević se ne boji, već je izaziva na dvoboj.

– Veću konkurenciju od sebe ne vidim, ali bi mi Vlahov mogao poremetiti račune. Nere Stipičević se ne bojim, dapače izazivam je na dvoboj – našalio se poznati glumac.

U svoj ostanak u showu do kraja nije siguran, jer kako kaže ne zna tko bi ga volio vidjeti s nekoliko kila manje.

– Šivaju mi nove hlače, jer sam smanjio obujam struka za nekoliko centimetara. Ne znam hoću li ostati do kraja, jer nisam siguran da bi publika htjela vidjeti mene sa 60 kila – izjavio je natjecatelj showa i glumac Zijad Gračić.