`Vilinska šuma’ s Lidijom Bajuk na Trešnjevci

Autor:: T.Š. / Centar za kulturu Trešnjevka 4/28/2010 13:11

-.-Centar za kulturu Trešnjevka-.-'Vilinska šuma'‘Vilinska šuma’ je predstava o ljubavi i snovima koji se ostvaruju. Redatelj predstave je Život sam, a sudionici svi koji se na taj dan okupe s one strane duge, stvarajući priču bez početka i bez kraja.

Predstava je rezultat jednogodišnjeg rada na ideji vilinske šume, a ujedno je i proslava dvogodišnjeg predanog rada udruge Centar za kulturu Pokret zvuka. Okosnicu predstave čini priča u koju su inkorporirane plesne, glazbene i pjevne točke.

‘Vilinska šuma’ već se jedanput predstavila i to prošlog ljeta na Legendfestu u Pićanu, kad je odjeknula velikim uspjehom. U predstavi će zaplesati učenice Ive Juršić Uravić Yvaine i indijska plesačica Gayatri, zapjevati Lea Đido, zasvirati Malfoofas IO Band & Lava te zapjevati i zasvirati posebna gošća večeri – pjesnikinja i kantautorica Lidija Bajuk.

Temelj priče čini 5 vila: ‘Sve se vile okupile na proplanku od mandale, sve zlaćane, sve lagane, noge bose kolo pletu, sad u jednu pa u drugu stranu viju’.

Cijena ulaznice je 35 kuna.