VIDEO: Uklonjen sav otpad u Ulici Milovana Gavazzija

Smeće je konačno odvezeno iz Studentskog grada.

Foto: Čitatelj

Nakon apela stanovnika Studentskog grada, objavljenog na portalu Zagrebancija.com, sav otpad je uklonjen iz ulice Milovana Gavazzija.

“Gle čuda, baš danas, van svih termina, dođoše i pokupiše žute vreće i bio otpad,čak je bio i treći kamion, ali nas je fulao. Hvala puno na pomoći”, poruka je koji su nam poslali stanovnici nakon što su se u njihovoj ulici pojavili kamioni Čistoće.

Foto: Čitatelj

Na njihovo zadovoljstvo, kasno navečer, oko 23:15, stigao je i kamion koji je odvezao papirnatu i kartonsku ambalažu, a što su nam potkrijepili snimkom.

Podsjetimo, stanovnici ulice Milovana Gavazzija požalili su se da im neredoviti odvozi smeća zadaju velike probleme.

“Smeće se ne odvozi po nikakvom rasporedu (osim miješanog komunalnog otpada), termini za odvoz kartona, papira i žutih vrećica su odavno prošli, a otpad ostao, smrad je nesnosan, crvi su u kontejnerima za biootpad, redovito viđamo štakore veće od mačaka redovito viđeni. Divno je sjediti na klupicama predviđenim za odmaranje i razonodu ljudi uz raznorazne miomirise i to sve tik uz pročelje zgrada u Ulici Milovana Gavazzija 21 i 23”, napisali su u poruci koju su poslali na adresu naše redakcije.

U ime čitatelja portala, zahvaljujemo podružnici Čistoća na brzoj reakciji.