Veseli božićni tramvaj nagradio malene Zagrepčane

Veseli božićni tramvaj

Autor: Ana Kranjčić 2/4/2012 16:15

U organizaciji službe marketinga i prodaje Zagrebačkog Holdinga izvršena je primopredaja glavnih nagrada koju je Podružnica Vladimir Nazor osigurala za nagradnu igru “Veseli božićni tramvaj” koja se održavala tijekom prosinca 2011. godine.

-.-Jabuka TV-.-Veseli božićni tramvajU nagradnoj igri sudjelovala su djeca šaljući svoje crteže s raznolikim motivima. Podružnica Vladimir Nazor kao glavni sponzor i kao partner u nagradnoj igri realizirala je događaj u svojoj novoj, istoimenoj turističkoj agenciji. 

– Osobno sam bio u povjerenstvu i, ukoliko me memorija ne vara, bilo je više od sto radova i zaista je cijelom povjerenstvu bilo teško napraviti jedan uži izbor, odnosno nagraditi prave radove i moram priznati da je odaziv bio izuzetno visok i nastavit ćemo dalje suradnju s Podružnicom ZET, Podružnicom Upravljanje sportskim objektima i Podružnicom AGM u toj hvalevrijednoj akciji i vjerujem da će nagrade ove godine biti još bogatije – kazao je Srdjan Vlaović, direktor Podružnice Vladimir Nazor.

Podružnica AGM osigurala je knjigu Hrvatska bogoslavlja, Podružnica Upravljanje športskim objektima financirala je tečaj plivanja za mlađe, Podružnica Vladimir Nazor osigurala je glavne nagrade u sklopu obiteljskog ručka za četiri osobe u Gradu mladih te prvu nagradu koja podrazumijeva proslavu dječjeg rođendana za 15 osoba u Gradu mladih.

Vladimir Nazor oduševit će novitetima

Podružnica Vladimir Nazor u svom portfoliju posjeduje nekoliko hostela i nekoliko kampova. Osim grada Zagreba gdje su smješteni hostel Arena u Remetincu, te Grad mladih u Granešini, Podružnica ima objekte i izvan metropole. Riječ je o hostelima Stoimena u Crikvenici, Loda u Skradinu, Zlatokrila u Velom Lošinju, hostel i kamp Cvrčak u Dugoj uvali, autokamp i jedna vrsta kampa za mlade u Savudriji. Postoji hostel Halugice u Punatu te jedan objekt hostela u Kranjskoj Gori. 

-.-Jabuka TV-.-Veseli božićni tramvaj– Izuzetna mi je čast da sam danas vidio toliko roditelja i toliko djece. Mogu reći da sam sretan zato što su svi roditelji i sva djeca vidjeli našu novu poslovnicu turstičke agencije u kojoj će od slijedećeg tjedna, kad ju službeno otvorimo, biti omogućeno da roditelji sa svojom djecom i svi djelatnici Zagrebačkog Holdinga, koji do sada nisu znali da ova poslovnica postoji, dođu, informiraju se i izaberu neku od naših najljepših destinacija na moru i u gradu Zagrebu – navodi Vlaović. 

Podružnica Vladimir Nazor u planovima ima novitete koji će zasigurno oduševiti građane. 

– Vjerujem da ćemo s našim novim projektima i novim programima, koje ćemo vrlo brzo najaviti i objaviti kao jednu novost u poslovanju Podružnice Vladimir Nazor koja će biti namjenjena za sve dobne skupine, čak i za odrasle. Zove se Projekt preživljavanja- najavljuje naš sugovornik.