Vera Petrinjak traži financiranje Zelenog telefona

Vera Petrinjak Šimek

Autor: 10/24/2010 16:50

Zastupnica Vera Petrinjak-Šimek kao i na prošlom rebalansu podnijela je amandman kojim traži povratak sredstava Zelenom telefonu. Ona traži da se reprogramira 265.000 kuna koje je Gradski ured za prostorno uređenje namijenio donacijama prenamjeni za Zeleni telefon.

-.-Marko Lukunic/ PIXSELL-.-Zeleni telefon, javni servis građana koji je djelovao u gradu 13 godina, nakon sukoba Zelene akcije s Gradom oko slučaja Varšavska nema više financijera, a Gradski ured za prostorno uređenje, komunalne poslove i promet odbija dati novac s obrazloženjem da ga nema.

Jurica Meić Jelaviću: Nađite novac za taj javni servis građana

SDP-ov zastupnik Jurica Meić prošli je tjedan na Odboru p(r)ozvao pročelnika Davora Jelavića da smisli gdje bi se taj novac mogao naći u rebalansu.

– Taj javni servis građana je vaš ured, gospodine Jelaviću, uvijek redovno plaćao. Izgovor da nema novca ne stoji – kazao je Meić.

– Nema novca za takve investicije. Odbili smo i druge Udruge. Za sada nema predviđenog novca – bio je kratak Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za izgradnju grada.