Vatrogasci imali pune ruke posla: U dva požara ozlijeđene dvije osobe

Uzroci požara obiteljske kuće na Krugama i garaže u Adamovcu znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevide

Foto: Ilustracija

Ured za upravljanje u hitnim situacijama danas je zaprimio obavijest od Operativnog komunikacijskog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba o dva požara. Dojava o prvom požaru zaprimljena je u 11:10 sati, a radilo se o požaru obiteljske kuće na adresi Vranovina II. Odvojak 2, Kruge. Jedna osoba je ozlijeđena zbog udisanja dima, te je zatražila liječničku pomoć. U intervenciji je sudjelovalo 16 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Centar sa četiri vozila. Intervencija gašenja završila je u 11:25 sati, a uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid.

Dojava o drugom požaru zaprimljena je u 12:58 sati, a radilo se o požaru garaže na adresi Barberići 4, Adamovec. Jedna osoba je ozlijeđena zbog udisanja dima, te je zatražila liječničku pomoć. U intervenciji je sudjelovalo 11 vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Dubrava sa tri vatrogasna vozila. Intervencija gašenja završila je u 14:00 sati, a uzrok požara znat će se nakon što službenici Policijske uprave zagrebačke obave očevid.