Utakmice s Cibonom bit će za prste polizati

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš 10/13/2011 11:31

Cibona je u Draženovu domu u prvoj utakmici ove sezone na svom parketu svladala Krku, a na tribinama se pojavio i Dontaye Draper pa nismo mogli propustili priliku da na poluvremenu ‘pročatamo’ s njim.

Cibona je u tom trenutku vodila devet razlike pa je logično bilo da ga pitamo kako mu se sviđa igra Vukova.

– Dobri su, dobri su. Igraju jako dobro i bit će zanimljiv suparnik, kako u ABA ligi tako i u prvenstvu Hrvatske – rekao nam je play Cedevite.

-.-Damir Krajac / CROPIX-.-Cibona je dobra, a što Dontaye očekuje ove godine od Cedevite.

– Zaista vam ne bih znao. Promijenili smo momčad i puno je tu novih igrača pa se ne bih upuštao u prognoze takvog tipa – kroz veo tajne pričao je Draper.

Igramo drugačiji tip košarke u odnosu na prošlu godinu

Ipak, inzistirali smo na odgovoru pa smo i dobili kakav takav, od inače vrlo susretljivog igrača Cedevite.

– Prošle godine je Cedevita igrala dosta drugačiji tip košarke. Imali smo Rudeža i Braceya Wrighta koji su mogli probiti svakog igrača 1 na 1, dok se ove godina naša igra više bazira na obrani, ali ne bih kvalitativno uspoređivao ovu i prošlogodišnju momčad. Ipak, ne bih bio sportaš kad se ne bih nadao da ćemo napraviti više nego prošle godine – iskren je bio popularni Didi.

U ovom kratkom razgovoru za kraj smo ostavili reprezentaciju za koju je i Draper nastupao.

– Hrvatska je dobra momčad, ali nešto nam se dogodilo u Litvi i nismo pokazali ono što znamo i nismo ispunili svoj cilj. Osobno sam bio počašćen što sam igrao u takvoj momčadi i nadam se da ću ponovno zaigrati za Hrvatsku – za kraj nam je rekao Dontaye.