Trudnoću ću provesti harajući trešnjevačkim placom

Ana Miščević i Milo Stavros na Saloonovom 40-tom rođendanu

Autor: Bojana Križić 2/25/2010 8:49

Pravi Baby boom zahvatio je redakciju RTL-a. Uz Amelu Čilić koja sa suprugom Vladimirom ima sina Maksa, trudnoćom se pohvalila i modna reporterka Ana Mišević. Slobodnog duha i uvijek u pokretu, Ana planira aktivan porodiljni.

-.-Davor Hranjec-.-Ana Miščević planira aktivan porodiljni dopust

– Nisam tip koji će sjediti u kući mjesecima i čekati. Uvijek sam u pokretu, joggiram, rolam se, tako da sam isplanirala upisati nekakav trudnički program pilatesa. To mi zvuči genijalno – priča nam voditeljica dodavši da nema nikakvih komplikacija i kako se nada da će tako i ostati.

Ona i njen odabranik, Milo Stavros, sin poznatog pjevača Jasmina stavrosa, jako su uzbuđeni zbog trudnoće, no ne brinu se oko spola djeteta jer im to nije važno. Važno je jedino da je zravo. Kako bi zaista trudnoća prošla bezbrižno, voditeljica će uzeti porodiljni dopust na RTL-u i potruditi se promijeniti prehranu.

Ana: Nagovoriti ću Milu da više vremena provodi u kuhinji jer odlično kuha

– Kako sada živim blizu trešnjevačkog placa, vjerujem da ću tamo harati svakodnevno. Ova prehrana na koju sam navikla, sve na brzinu, u trku, ipak nije primjerena za trudnicu. Već sam u ozbiljnoj fazi trudnoće tako da ću se potruditi jesti što više voća i povrća, kuhane hrane – priča nam veselo Ana, čiji je dečko odličan kuhar.

-.-PIXSELL-.-Ana Miščević s kolegicama s RTL-a– Milo stvarno super kuha, pa ću i njega nagovoriti da što više vremena provodi u kuhinji, iako ni on ne stigne puno zbog posla – objašnjava voditeljica, otkrivši i kako planira put na Korčulu kako bi se odmorila od gradske buke.

– Prigradica je krasno malo mjesto i mislim da ću tamo provesti velik dio trudnoće – kaže Ana.

RTL trudnice drži kao kap na dlanu

Unatoč baby boomu koji je zahvatio RTL, politika njenih nadređenih apsolutno je suprotna od tračeva koji kruže novinarskim kuloarima. Naime, pričalo se kako je Ana bila u strahu priznati kako je trudna kako ne bi ostala bez posla, no voditeljica to opovrgava.

– To je apsolutna neistina! Niti urednici niti uprava nije takva da bi trudnici dali otkaz, totalno suprotno, ovdje trudnice drže kao kap na dlanu. Ne znam odakle takve gluposti – objašnjava nam Ana.

Pružila podršku Mari Milin na izložbi

Voditeljicu smo mogli vidjeti na jučerašnjem otvorenju izložbe Mare Milin s velikim osmjehom preko lica i trudničkim sjajem. U društvu splitskog pjevača Luke Nižetića čestitala je fotografkinji, uz brojne komplimente za Marina djela.

>> POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S IZLOŽBE