Treća izborna konvencija FM SDP Jastrebarsko

III Izborna konvencija FM SDP Jastrebarsko

Autor:: R.I. 2/7/2011 13:39

U subotu, 05. veljače održana je III. Izborna konvencija Foruma mladih SDP-a Jastrebarsko u Gornjem Desincu. Forumaši su za predsjednika izabrali Marija Lehpamera, a za potpredsjednicu Antoniju Zmajlović. Novi članovi predsjedništva su Ivana Horvatić, Ivana Puškar i Danijel Burjan. Također, izabran je novi gradski odbor koji broji 12 članova.

Okupljenima se obratio dosadašnji predsjednik Tomica Blažek te podsjetio na akcije Foruma mladih u protekle 3 godine istaknuvši kako je njihov angažman na lokalnim izborima uvelike doprinjeo pobjedi SDP-a na području grada Jastrebarsko.

Predsjednik gradskog SDP-a, gradonačelnik Mihael Zmajlović podsjetio je na angažman mladih te ih pozvao da i dalje budu aktivni a SDP će, kao i dosada to znati prepoznati.

Osim brojnih gostiju iz Zagrebačke županije, konvenciju je pozdravila potpredsjednica Foruma mladih SDP-a Hrvatske, Arijana Lekić Fridrih te predstavnici Međimurske te Krapinsko- zagorske županije.

Konvenciji je prisustvovao i SDP-ov saborski zastupnik Danijel Mondekar koji je mlade pozvao na poseban angažman na predstojećim parlamentarnim izborima, uvjeren u SDP-ovu pobjedu i preuzimanje vlasti gdje će zasigurno biti mjesta i za mlade ljude.