Tražite sezonski posao? Još nije kasno!

Posjetite sajam poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr, koji završava večeras u ponoć.

FOTO: Pixabay

Posljednji su sati jedinog ovogodišnjeg sajma poslova u turizmu i sezoni – Sezonac.hr, koji je ponovno na jednom mjestu okupio uspješne poslodavce u potrazi za kvalitetnim radnicima i posloprimce koji žele napraviti zaokret u karijeri, objavljeno je na portalu MojPosao.

Sajam je aktivan od prošlog četvrtka (25. veljače) i završava danas u ponoć, a na njemu sudjeluje 25 tvrtki koje se predstavljaju s više od 120 natječaja za slobodna radna mjesta, podijeljenih u četiri kategorije: ‘Recepcija, domaćinstvo, administracija’, ‘Hrana & piće, spa, animacija i zabava’, ‘Održavanje, sigurnost i proizvodnja’ te ‘Prodaja, skladištenje i logistika’, poručili su.

Sajam je, kako navode, dosad posjetilo oko 75 tisuća tražitelja posla i prikupljeno je gotovo 9 tisuća prijava na oglašene radne pozicije, a najposjećenija kategorija na sajmu je ‘Recepcija, domaćinstvo, administracija’.

Pored onih iz Hrvatske, Sezonac.hr je ponovno pobudio veliki interes i kod posloprimaca iz regije te je zabilježen velik broj prijava na oglašena radna mjesta od strane kandidata iz susjednih zemalja.

Na svakom od štandova izlagača zainteresirani kandidati mogu pronaći dodatne informacije o tvrtki, doznati nešto više o iskustvima njihovih zaposlenika, pogledati fotogaleriju i/ili video budućeg radnog mjesta i stupiti u direktnu komunikacije s potencijalnim poslodavcem.

Na sajmu sudjeluju: Lidl, Le Meridien Lav, Maistra Hospitality Group, Tommy d.o.o., Valamar Riviera, Jadranka trgovina d.o.o., Bluesun hotels&resorts, Jadran d.d., Liburnia Riviera Hoteli, Pine Beach Pakoštane, SPAR, Kaufland, TUI Blue, Radisson Blu Resort & Spa Split, Amadria Park, Roan Camping Holidays, Zagrebačka pivovara d.o.o., Bugenvila investicije, Restoran Giaxa Hvar, Lošinjska plovidba – turizam d.o.o., Konzum, Personaldienst d.o.o., Camping Split, Medora hoteli i ljetovališta, Metro.