The Blind Run 2 Samobor

Ove godine udruga Djeca za bolji svijet ponovno organizira u subotu 15.10. u 11h humanitarnu utrku/šetnju/ THE BLIND RUN 2 na području bivše vojarne Samobor.

Prošle godine kroz navedenu utrku/šetnju, za Hrvatski savez slijepih i slabovidnih udruga je uspjela skupiti 14.280 kn. Ove se godine nadaju da će taj iznos premašiti. Radi se o događaju gdje može sudjelovati cijela obitelj, gdje se može šetati ili trčati, gdje mogu sudjelovati i trkači i rekreativci, i djeca i roditelji ali i bake i djedovi. U navedenom događaju se trči ili šeta u paru i to na način da su jednom članu para prekrivene oči maskicom za oči u obliku emotivnih sovica (što može biti baš fora djeci) kako bi se što više stavili u situaciju u kojoj se slijepe osobe nalaze svaki dan. Trči se ili šeta u krugovima u trajanju od 1 sata. Za sve natjecatelje osigurane su posebne i vesele maskice, osvježenje, voće i medalje. Osim toga bit će organiziran i bogati popratni program, upoznavanje sa psima vodičima, trčanje s njima, razne igre pogađanja ii slično, a i prognoza vremena je za navedeni dan izvrsna.

Prijaviti se možete putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSFOFBz7yDcEDja0bTa-8j86tNu7TbXDb19_vox5OE6mm5KQ/viewform

Provedite vikend u prekrasnom Samoboru uz pregršt zabave za cijelu obitelj, sudjelujte u humanitarnoj akciji!