Tarik: Malo mi je dosadilo kazalište, hoću na film

Autor: Carla De Pol 12/14/2011 17:27

Glumac Tarik Filipović otkrio nam je kako se posvetio kazalištu u posljednje vrijeme, međutim, najavio je povratak na male i velike ekrane s novim projektima koji uključuju nove serije i filmske projekte.

– U kazalištu sam skoro svaku večer, na televiziji malo manje, ali radim i pripremam nove serije. Imam projekte za iduću godinu koji su u procesu realizacije. Moram priznati da sam stvarno dugo već u kazalištu i volio bih snimati više filmova. Nakon nekog vremena kad igrate konstantno, dođe do određenog zasićenja. Mislim da je promjena svakom čovjeku u određenom trenutku dobra – rekao nam je Tarik.

Između kazališnih dasaka, televizijskih projekata i obiteljskog života, može se sa sigurnošću zaključiti da u Tarikovom životu nikad nije dosadno. Stoga smo ga zamolili da nam ispriča kako izgleda jedan njegov tipičan dan.

– Teško mi je reći kako izgleda jedan moj dan jer je svaki potpuno drugačiji. Kod mene nije standardizirano, ustati u sedam i otići na posao, a kući doći u tri sata popodne. Nekad mi radni dan završi kasno navečer, nekad počne tada, nema pravila, to su prednosti i mane ovog posla – kazao je srdačni glumac.