‘Tamo vani i ovdje unutra’ nakon Berlina ponovno u zagrebačkom Teatru &TD 

Predstava je gostovala i u Berlinu u sklopu SODA festivala početkom prosinca, a u planu su i dvije site specific izvedbe na festivalima Platforma HR u Zagrebu i The Cloud u Tirani

Fotografija Ivan Slipčević

Nakon uspješne i vrlo posjećene premijere te reprize u studenom, plesna predstava ‘Tamo vani i ovdje unutra’ ponovno će se izvesti 16. travnja u 18 sati u Velikoj dvorani Teatra &TD u sklopu Hrvatskog kazališnog showcasea Hrvatskog centra ITI. Predstava je gostovala i u Berlinu u sklopu SODA festivala početkom prosinca, a u planu su i dvije site specific izvedbe na festivalima Platforma HR u Zagrebu i The Cloud u Tirani.

Fotografija Igor Pauska

Prva je to suradnja plesnih umjetnica Sonje Pregrad i Ane Kreitmeyer. Dramaturginja je Ivana Sajko, scenograf i oblikovatelj svjetla Igor Pauška, a glazbu potpisuje Alen Sinkauz.

Predstava je podržana od Ministarstva kulture RH, a realizirana u koprodukciji s festivalom Perforacije i u partnerstvu s Teatrom &TD. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna (25 kuna za studente), a rezervirati se mogu na broj 01 4593 510 ili na e-mail itd@sczg.hr.

Press materijal