TAMBURA FEST 2017.: Ovoga vikenda u Markuševcu nastupaju Barabe i Mejaši

Ove godine po četvrti put u Markuševec dolaze najbolji od najboljih tamburaša, a posebno se svi vesele nastupu Baraba u subotu, te Mejaša u nedjelju

Foto: Facebook / Tambura Club Zagreb

Ako ste se vratili s godišnjeg odmora i ne znate kako provesti vikend – mi imamo odličan prijedlog. U subotu i nedjelju (27. i 28. kolovoza) Markuševcem podno Sljemena odzvanjat će zvuci tambura jer sve je spremno za još jedan TamburaFest.

– Stvarno nas očekuje spektakl. Do sada su festivalom prošli Gazde, OSDS, Begini, svi koji nešto znače u tamburaškom svijetu – otkriva predsjednik Vijeća Gradske četvrti Podsljeme Krešimir Kompesak.

Ove godine po četvrti put u Markuševec dolaze najbolji od najboljih, a posebno se svi vesele nastupu Baraba u subotu, te Mejaša u nedjelju.

– U subotu nastupaju Stress, Tim, Gospodari tambura, Rouge i Barabe, a u nedjelju Kao nekad, Lajbeki, Složna braća i Mejaši. Od malog festivala koji je okupio oko 3.000 posjetitelja, prošle godine brojali smo njih 30.000 – ponosno prepričava Tomislav Mihovec, predsjednik Tambura Cluba Zagreb koji organizira cijeli ovaj događaj.

Vidimo se na igralištu Osnovne škole Markuševec, u subotu i nedjelju od 18 sati.