Na zagrebačkim prometnicama od sada se radi subotama i nedjeljama, te u dvije smjene

U gradu se trenutno nalazi 14 gradilišta, neka se zatvaraju, ali se otvaraju i nova. Za sav trud, radnici će biti nagrađeni

Foto: Jabuka TV

Iako se nije nazirao kraj radova na zagrebačkim prometnicama, kroz tjedan dana sve bi trebalo biti gotovo. Do 4. rujna, do početka školske godine, radnici moraju završiti s peglanjem većine ulica.

– Ne idem nigdje, gdje god me zvali, do 3. rujna jer treba sve “popeglati” u gradu, a da bi u tome uspjeli, radit ćemo i subotama i nedjeljama – najavio je Milan Bandić.

Radovi bi nešto duže trebali potrajati samo na Maksimirskoj cesti.

– Na tračnicama na Maksimirskoj cesti radit će se u dvije smjene do 19. rujna. Jedino će ona ostati nezavršena – dodaje Bandić.

U gradu se trenutno nalazi 14 gradilišta, neka se zatvaraju, ali se otvaraju i nova. Za sav trud, radnici će biti nagrađeni.

– Hvala našim partnerima, našim izvođačima, a našim trgovačkim društvima, prije svega Zagrebačkim cestama se nema što posebno zahvaljivati, osim pošteno honorirati prekovremene sate ljudima. Treba imati snage raditi na asfaltu toplijem od 80 stupnjeva Celzijevih – smatra Bandić, a osim toga najavljuje kako će najvrjedniji djelatnici Zagrebačkih cesta primiti kao nagradu i Medalje grada Zagreba.