SVJETSKA DJ SENZACIJA THE MARTINEZ BROTHERS GOSTI SU ZAGREBAČKOG #WELOVESOUND FESTIVALA

Ljubav prema elektroničkoj glazbi usadio im je još u mladim danima njihov otac, zaljubljenik u klubsku scenu te im otkrio čari najpoznatijeg njujorškog kluba Paradise Garage

Press materijal

The Martinez Brothers trenutno su jedni od najtraženijih svjetskih DJ-a. Atraktivni Chris i Steve u Zagrebu će nastupiti u subotu, 2. lipnja od 18 sati na #WELOVESOUND festivalu koji se održava na velikom jezeru Jarun.

Martinezi su posljednjih godina jedno od najpoznatijih imena elektroničke underground glazbe, a nastupaju u vodećim svjetskim klubovima kao što je DC10 na Ibizi, ili pak festivalima kao što su Time Warp i Ultra festival. Njihov streloviti uspon počeo je 2014. godine kada su bili proglašeni i za najbolji DJ-e prema prestižnom glazbenom magazinu Mixmag. Brojne svjetske zvijezde njihovi su fanovi, a iste su godine oduševili i na reviji njihovog velikog prijatelja Riccarda Tiscia za Givenchy. Ljubav prema elektroničkoj glazbi usadio im je još u mladim danima njihov otac, zaljubljenik u klubsku scenu te im otkrio čari najpoznatijeg njujorškog kluba Paradise Garage. 2006. izdali su svoj prvi album u suradnji s poznatim Dennisom Ferrerom.

Press materijal

Na drugom izdanju #WELOVESOUND festivala  uz braću Martinez nastupit će i Sonja Moonear, jedna od tri najtraženije DJ-ice svijeta. Rođena među švicarskim Alpama, već se u svojoj četvrtoj godini susrela sa svojim prvim instrumentom, klavirom, kojeg je i kasnije, uz klasičnu glazbu i studirala na glazbenoj akademiji. Osim studija klasične glazbe, Sonja je bila u potrazi za drugim glazbenim stilovima. Često ispred svog vremena, kao velika obožavateljica Davida Bowiea, u kasnim osamdesetima, Sonja se infiltrirala u ženevsko i njemačko klubsko podzemlje te zaronila u vrtlog elektroničke glazbe. Od 2002. godine sudjeluje u sve ambicioznijim projektima te je započela inozemnu karijeru, otputovavši u Tokyo, a ubrzo su njene glazbene mikseve puštali od Brazila, Njemačke do Švedske. Sonja u Zagreb dolazi nakon zapaženog nastupa na njemačkom festival Time Warp na kojem je nastupala ispred više od osam tisuća ljudi.

Press materijal
Press materijal

Festival se održava u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, drugu godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj. Uz navedene DJ-e, već je ranije potvrđen nastup Ricarda Villalobosa, a uskoro će se program pridružiti i domaća podrška.

Press materijal
Press materijal

Early bird ulaznice su rasprodane, dok su grupne i regularne ulaznice dostupne putem web stranice festivala: http://we-love-sound.com/tickets i Tisak Media prodajnih mjesta.

Press materijal