FLYAWAY FESTIVAL: Glazbeni spektakl u dvorcu iz 16. stoljeća

Okupiti će se i velik broj domaćih DJa iz skoro cijele Hrvatske, a festival će se održavati na dva floora

Ilustracija

U okolicu Zagreba, u Svetu Nedelju (Kerestinec) stiže Flyaway Festival, festival elektronske glazbe koji će ugostiti dosta domaćih i stranih DJ-a 16. lipnja 2018. godine.

Po prvi put Dvorac Erdody Kerestinec pretvorit će se u mjesto plesa i pozitivne energije. Sagrađen je u 16. stoljeću, a spomenik je kulture 1. kategorije i sastoji se od otvorenog atrija koji je okružen renesansno – baroknim zidinama i kulama.

Ilustracija

Kao headlineri festivala pojavljuju se Pavel Petrov, producent i DJ koji je izdavao za Exploited, 303 Lovers i Trapez, a svoje nastupe bilježi diljem planeta, zatim Angelo Ferreri kojeg je portal Traxsource okrunio broj 1. jacking house producenta 2017., a izdavao je za neke od najboljih house etiketa poput Soulfurica i Glasgow Undergrounda. Sljedeći na listi su Siniša Tamamović, DJ i producent iz Banja Luke internacionalnog statusa, vlasnika Night Light etikete te Paolo Barbato, dobro poznato ime hrvatskoj house i tech house publici. Također u goste dolazi Housego, jedan od najboljih škotskih Dja koji njeguje pravi Chicago zvuk.

Okupiti će se i velik broj domaćih DJa iz skoro cijele Hrvatske, a festival će se održavati na dva floora.

Press materijal