Na Sveticama otvoren wellness centar – minuta solarija 5 kuna, sat saune 60, a pola sata masaže već od 50

U opremanje je uloženo oko 180 tisuća kuna. Centar će biti otvoren radnim danom od 8 do 22, a vikendom od 10 do 23 sata

Foto: Jabuka TV

Kompleks bazena Svetice od danas je bogatiji za wellness centar koji na 350 metara kvadratnih površine nudi pregršt usluga – od različitih masaža, preko bio i finske saune, te turske kupelji do solarija.

Foto: Jabuka TV

– Izdvajam hidromasažni bazen u kojem se možete masirati u ležećem ili sjedećem položaju. Imamo tri vrste sauna i mali hladni bazen u kojem se možete rashladiti nakon sauniranja. Tu je i wellness vrt koji nudi zimsku priču (rashlađivanje između tretmana sauniranja) i ljetnu (oaza mira). U relax sobi čeka vas svježe sezonsko voće, ugodna glazba i čajevi za detoksikaciju – ukratko nam je nabrojala voditeljica centra Adriana Nožak.

U opremanje je uloženo oko 180 tisuća kuna, a cijene su, kažu iz Ustanove Upravljanje sportskim objektima, građanima pristupačne.

– Trudit ćemo se da sve bude na visokoj razini i da građani mogu zaista uživati – poručuje Marinko Tomić, ravnatelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Centar će biti otvoren radnim danom od 8 do 22, a vikendom od 10 do 23 sata.

– Pozivamo sve da dođu i koriste wellness, ali neka prije rezerviraju termin jer imamo puno upita – upozorila je Nožak.

Vjerujemo kako će ljubitelji wellness usluga ovdje pronaći nešto za sebe jer je lepeza mogućnosti na Sveticama sada doista bogata.

Cjenik wellness usluga Svetice by SarahSrdar on Scribd