Stolnotenisači posjetili gradonačenika Bandića

Autor: Zagreb.hr 11/4/2012 10:22

Povodom odličnih rezultata na Europskom prvenstvu u stolnom tenisu koje se održalo u Danskoj od 17. do 21. listopada, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike Hrvatskog stolnoteniskog saveza, koje su predvodili predsjednik Zlatko Pospiš i direktor Renato Čengić.

Čestitavši na osvajanju drugog, odnosno petog mjesta u pojedinačnoj konkurenciji, uspjehu Tana Ruiwua i Andreja Gaćine, gradonačelnik je naglasio kako je hrvatski stolni tenis još jednom potvrdio visoke europske domete.

– Grad će i dalje podupirati vrhunski sport kojemu svakako pripadaju naši uspješni stolnotenisači, koji su već na novom natjecanju na ITTF Pro Tour 2012. u Bremenu – dodao je Bandić.

Na prijemu u Gradskoj upravi, gosti su zahvalili gradonačelniku što uvijek nađe vremena za njih te posebno na svesrdnoj i kontinuiranoj podršci i pomoći.

Uz gradonačelnika, susretu je prisustvovala njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, a sa strane gostiju Herman Vukušić, članica Reprezentacije Lea Rakovac, direktorica marketinga Tina Katavić i glasnogovornik Stanko Eskulić.