Stanovnici žele znati odgovor kad će se radnici vratiti

Autor: Ana Stilinović, FOTO: PrtScr Jabuka TV 6/2/2016 14:13

Vozači, pješaci, biciklisti, svi se slažu kako je stanje u Mrežničkoj ulici apsurd. Još 29. ožujka počeli su radovi, no onda su radnici nestali. 

– Dva mjeseca ovo ovako stoji. Stanje je katastrofalno. Najgore je kada s automobilom izlazim iz ulice, svaki put me strah da ga ne oštetim. Ma užas – rekao je stanovnik Mrežničke. 

– Svaki put kada zovemo Vodovod, nitko se ne javlja, ama baš nikada. Ne znamo hoće ovakvo stanje biti tjedan dana, mjesec ili više. Nekoliko kilometara od centra, a ovakvo ruglo – dodala je susjeda. 

I dok očajni stanari pokušavaju doznati bilo kakve odgovore o tome kada bi konačno mogla završiti noćna mora, stanje u ulici se pogoršava. 

– Kamion je strgao hidrant, do kraja ulice je sve bilo puno vode. Onda su došle hitne intervencije. Meni trebaju doći majstori sa vozilom u dvorište, pa kako da dođu? Da ne govorim kada je kiša – rekla je ljutita stanovnica. 

Stanari razmišljaju da kupe čamce kako bi mogli normalno prolaziti ulicom za vrijeme kiše. Šutnja je zlato, u ovom slučaju ne vrijedi. Tko je inicijator, investitor, kad će se netko pojaviti u ulici, pitanja su na koja stanari žele odgovore.