Stanovnici Kajzerice pokrenuli peticiju za vrtić

Autor:: Elena Grassi 12/1/2009 14:18

On-line peticija pod nazivom “Hoću vrtić na Kajzerici” još je jedna reakcija na odgodu gradnje škole i vrtića koja je u toj četvrti trebala započeti ove godine. O ovom problemu portal Zagrebancija.com pisao je nedavno nakon poziva jedne naše čitateljice.

Pročitajte tekst: LAŽNA POLITIČKA OBEĆANJA: Gradnja vrtića i škola na Kajzerici tek u proljeće

-.-Ivan Radović-.-U redakciju nam se javio jedan naš drugi čitatelj sa istim problemom. I njemu je, kaže, dosta lažnih obećanja Jadranka Baturića. Zato je Ognjen Golubić, stanovnik Kajzerice, pokrenuo peticiju jer mu je dosta lažnih obećanja mjesne uprave.

– Nikada nam ništa nisu napravili, ma što god oni rekli – rekao je Golubić dodavši kako u cilju skupljanja što više potpisa ovaj tjedan započinje s promocijom peticije plakatima kojima će oblijepiti Kajzericu.

Peticiju je do sada potpisalo 14 građana, a vi svojim potpisom možete podržati akciju na ovom linku

Gradska četvrt Kajzerica ovaj će projekt započeti tek iduće godine u proljeće, a do tada će navala vrtićaraca i dalje teretiti najbližu četvrt Trnsko. Razlozi zbog kojih gradska četvrt u kojoj se godišnje rodi oko 180 djece ima nerješen problem vrtičkih i školskih kapaciteta financijske su prirode.

Prema riječima Jadranka Baturića, predsjednika četvrti Novi Zagreb- Zapad Kajzerica nema dovoljna sredstva, no osobu koja je za to odgovorna nije želio imenovati.